MISI KAMI

Misi kami adalah jelas dan merangkumi segala sudut dakwah dan kebajikan. Berikut adalah misi utama kami:

  • Pertubuhan perubatan, pendidikan dan kebajikan melalui gerak kerja dakwah secara menyeluruh, cekap serta berkualiti tanpa mengira agama, bangsa dan sempadan negara

  • Membangunkan sukarelawan yang kompeten dan memegang teguh nilai- nilai bersama (shared value) pertubuhan.

Diatas misi ini, kami bergerak seiringan mencapai cita- cita kami.

“Untuk menjadi badan kebajikan perubatan yang menjadi pilihan dan terkehadapan di Malaysia pada tahun 2025”

VISI MEDICOM

Kenali Pimpinan Kami

MediCOM dipimpin oleh individu profesional dan juga aktivis kemanusiaan. Atas gabungan ini yang menjadikan MediCOM sebuah organisasi yang unik dan mantap.

Dr. Shafiq Wahab
Dr. Shafiq WahabPengerusi
Seorang doktor perubatan yang mengusahakan rangkaian Klinik di Kuala Lumpur, Selangor, Pulau Pinang dan Melaka. Berpengalaman dalam menguruskan pentadbiran perubatan dan juga organisasi.
Abdul Razak Mohamed
Abdul Razak MohamedCEO
Seorang aktivis kemanusiaan yang berpengalaman di dalam menguruskan organisasi dan syarikat korporat bertaraf antarabangsa. Pernah berkhidmat dengan bank tempatan dan syarikat penerbangan serta mengendalikan rangkaian restoran makanan segera bertaraf antarabangsa
Syed Hussein
Syed HusseinTimbalan Pengerusi
Seorang profesional lulusan Sains Komputer yang mempunyai kerjaya sebagai pengaturcara komputer. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam pengurusan teknologi maklumat dan juga aktiviti kemanusiaan.

“Countdown” Visi MediCOM

Bantu kami menjadi badan kebajikan perubatan
No 1 di Malaysia
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

BINA PERUBAHAN

Selagi kemiskinan, kekurangan & tiada kemudahan asas, pasti ada antara kita yang akan terasa. Tanpa pengorbanan anda, hidup mereka mungkin tidak berubah, hubungi kami untuk lakukan perubahan.

SUKARELAWAN
DERMA